Berlingske Business
10:50Morgan Stanley: Enstemmighed er positivt for Novo-aktien

Events

Kommende events

 • Jeff Gravenhorst, Group CEO hos ISS. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Scanpix.
  TIRSDAG 31. OKTOBER

  Hvad står øverst på topledernes dagsorden? Det får du en række bud på, når vi inviterer til i alt otte morgenmøder under fællestitlen Berlingske Business Briefing. På oktober-mødet giver vi ordet til Jeff Gravenhorst, adm. direktør i ISS.

 • TORSDAG 2. NOVEMBER

  Velkommen til Årets CFO, hvor du denne gang møder tre topledere - to fra den internationale scene: Claus Aagaard, CFO i den globale fødevaregigant Mars, Tom Knutzen, CEO i schweiziske Jung­bunzlauer, og Steffen Kragh, koncernchef i Egmont. Arrangementet slutter med prisoverrækkelse og fejring af Årets CFO 2017.

 • TIRSDAG 5. DECEMBER

  Velkommen på toppen af Berlingske, når vi fejrer Årets dansker 2017. Det sker ved et festligt arrangement med talere, musik og prisoverrækkelse. Du møder vinderen og de nominerede. Prisen overrækkes af ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen.

 • Susanne Mørch Koch, CEO i Danske Spil
  TIRSDAG 5. DECEMBER

  Velkommen til årets sidste morgenmøde i serien Berlingske Business Briefing. Hør om CEO Susanne Mørch Kochs planer for Danske Spil og hvordan hun er som leder.

Afholdte events

 • Peter Blom stod for dagens sidste oplæg, hvor han fortalte om perspektiverne i at levere identifikationssystemer til regeringer i afrikanske lande - i første omgang Ghana.

  Hvordan kan danske virksomheder skabe forretning og få del i væksten i Afrika? Det var temaet på seminaret ”Business i Afrika” afholdt i samarbejde med Væksthus Hovedstadsregionen. Her genfinder du dagens præsentationer.

 • Her genfinder du udvalgte præsentationer fra konferencen Compliance Agenda 2017. Konferencen blev afholdt 20. september i samarbejde med Deloitte.

 • Roar Rude Trangbæk (th), pressechef i Lego, modtager diplom på vegne af Lego, der vinder 1. pladsen i årets imageanalyse. Diplomet overrækkes af opinionsredaktør Claus Skovhus.

  Her genfinder du artikler og præsentationer fra seminaret om vindere og tabere i årets imageanalyse afholdt i samarbejde med IFO – Instituttet for Opinionsanalyse.

 • Her finder du dagens præsentationer fra morgenmødet om vejen til en karriere i udlandet. Mødet blev afholdt 8. maj hos Deloitte i samarbejde med Gorrissen Federspiel og Sampension.

Faste Events

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen