Berlingske Business
15:34Amerikanske markeder åbner med små plusser

Events

Kommende events

 • Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV. Foto: STAFF/Scanpix 2016.
  ONSDAG 17. JANUAR

  Vær med, når vi indleder en ny møderække i serien Berlingske Business Briefing. Taler på årets første morgenmøde er Jens Bjørn Andersen, CEO i DSV. De seneste tre år, har transport og logistikselskabet holdt lidt mere, end de lovede. Det har fået aktiemarkedet til at juble, men hvad er hemmeligheden bag succesen? Og hvordan ser de fremtidige opkøbsplaner ud?

 • TORSDAG 18. JANUAR

  Forsikringsbranchen har investeret massivt i automatisering. Hør, hvordan det har forandret forretningsgangene, og hvad det betyder for virksomheden. Mød Christian Baltzer, CFO i Tryg. Holdes i samarbejde med Deloitte.

 • Garry Kasparov, skakverdensmester og artificial intelligence-pioner.
  TORSDAG 1. MARTS

  Robotics, kunstig intelligens, machine learning, design thinking og meget mere. Digital Agenda 2018 giver dig inspiration og indsigt i det nyeste inden for digital transformation. Mød internationale ikoner som Garry Kasparov, verdensmester i skak og artificial intelligence-pioner.

 • Eva Berneke, administrerende direktør i KMD.
  TORSDAG 22. MARTS

  Velkommen til Berlingske Business Briefing. Taler på dette møde er Eva Berneke, CEO i KMD. Hør hvordan hun vil forfølge planerne om at kapre kunder på det private marked.

Afholdte events

 • Her genfinder du udvalgte præsentationer fra morgenseminaret Digital Customer Engagement med oplæg om bl.a. Lego Life. Seminaret blev afholdt 28. november i samarbejde med Deloitte.

 • Torben Carlsen (th.), CFO i DFDS, blev kåret som Årets CFO 2017. Prisen blev overrakt af Jens H. Lund, CFO i DSV og vinder i 2016.

  Det blev Torben Carlsen, CFO i DFDS, der fik prisen som Årets CFO 2017. Her finder du artikler og præsentationer fra konferencen og kåringen, der blev holdt i samarbejde med KPMG, Odgers Berndtson, Sampension og SAS Institute.

 • Her genfinder du udvalgte præsentationer fra konferencen Compliance Agenda 2017. Konferencen blev afholdt 20. september i samarbejde med Deloitte.

Faste Events

Business Events

Business Events udbyder aktuelle arrangementer, der hjælper den erhvervsaktive beslutningstager til at få succes i forretningslivet i form af ny viden, cases, værktøjer og inspiration. Eksempler på store årlige events er Årets CMO, Årets CFO og Talent 100-konferencen.

Kontakt: Pia Fuglsang Bach, pfb@berlingske.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Business Events' nyhedsbrev og få tilsendt tilbud om nye arrangementer.

Kalender


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen